negyedik nap

2014.06.29. 07:35

Jo reggelt. Ez a negyedik nap... inditas 3 zabfalattal es borzalmas kusza gondolatokkal. Azota is minden percben csak Te jarsz a fejemben. Azt hiszem meg egyszer vallalom ezt a megalaztatast es kimegyek penteken. Egyszeruen olyan mintha nem tudnam egyenesbe hozni a gondolataimat...eleg felelmetes. Orditanak a hangok a fejemben es cikaznak a kulonbozo kepek. Es nem tudok rajtuk urra lenni... Nem tudom mit tegyek. Irjak, ne irjak... borzalmas, szanalmas. 

56.1 kilo vagyok, borzalmas ez is. undorito... egy hajtomeg. Gusztustalan. Annyira nagyon gyulolom magamat. Arra mar nincs is szo... visszataszito vagyok. Merhetetlenul visszataszito es gusztustalan. Gyulolom magamat. Azt hiszem bemegyek setalni a varosba, megkattanok a fejemben levo zurzavartol, nem birok egesz nap itthon ulni. Pedig annyi dolgom lenne, de egyszeruen nem tudok meg osszpontositani sem. Nem megy. Felmegyek az Opnihoz. Kicsit leulok ele. este meg majd beszamolok rola. Ahogy szoktam. Ma nem megy mar a delelott sem. Olyan rohadt nehez...nem akarok visszafekudni aludni, legszivesebben futnek. Minek kellett talalkozni....meg nem volt itt ennek az ideje. Meg nem voltam eleg eros. Minek jottel be.... haldoklok. Megsemmisultem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://alynadying.blog.hu/api/trackback/id/tr326435461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása