Csak Rad gondolok...es holnap lehet latlak. Es ez megijeszt. Megijesztesz. Mar ez az egesz szitu ijeszto szamomra. Fogalmad sincs mennyire...nem is tudod milyen allat el bennem, nem is tudod hogy egy szavadba, egy mozdulatodba kerulne es te parancsolnak ennek. 

Eletemben eloszor latom, hogy barki johet, nem erdekel... mindig Te villansz be es az elrontott idozites. Jon a motoros, jon a testepito, a jol kereso, vannak szepen sorban...de egyik sem te vagy es igy valojaban nem is erdekelnek igazan, nem is ertem hogyan csinaltad...hosszu fekete haju vampir hercegeknek nem sikerult ezt elerni de neked, te felszegen mosolygo fiu, neked igen. Sajnallak...oszinten. Tolem nem konnyu szabadulni es meg nem szeretlek annyira, hogy elengedjelek...szuksegem van rad. Szeretlek. rescume with your smile...es olyan messze a vege, csak engedd kerlek hogy egy kicsit pihenjek melletted, csak egy kis idore hagy legyek kiralyno melletted...utana tovabb megyek es hagylak elni, boldogan... csak egy kicsit engedd, hogy Istenne tegyelek a vilagomban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://alynadying.blog.hu/api/trackback/id/tr106049015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása