zsirmalac

2014.06.27. 10:28

Oke akkor most utoljara megprobalom. Mar nem vagyok benne biztos, hogy ez lesz-e az utolso, de elkezdem. 58 kilo vagyok, ez nagyon sok, az en magassagomhoz meg foleg undorodok magamtol gusztustalanul nezek ki. az utcara is utalok kimenni, mert annyira visszataszito vagyok...mindenki latja. Legszivesebben itthon maradnek amig nem zorognek ujra a csontjaim. Nem tetszik az elhizott elo halott kategoria, hat milyen grufti a dagadt grufti? :) megprobaltam a nagyon egeszseges temat, nem jott be, csak dagadtabb es ehesebb lettem tole, ugyhogy visszaterek a jo oreg koplalasomhoz es draga barataim a koffein es a nikotin kiser ujra az utamon. Igy reggel 9kor meg nem nagy kaland, majd este fogom a falat kaparni de csak az elso ket hetet kell tul elni, kibirni, utana mar megszokja az ember... meg utana kezd latszani is, ugyhogy motivacio is van... addig meg fulladok a zsirban. De ha mindig halogatom akkor csak szepen lassan komotosan hizok. Es en gyulolok kover lenni, ugyhogy most eppen magamat gyulolom. 

A legnehezebb lesz az alkohol elhagyasa. Asszem ezutan hetente csak 2 alkalommal ihatok... lehet ma azert beverek 1-2 sort, az ehseget konnyebb igy elviselni... csak hat ugye akkor azt is bele kell szamolni a kaloriakba... na mindegy, kitartas! asszem naponta irni fogom, hogy osztonozzem magam...ramfer.

Hate myself.... 

A bejegyzés trackback címe:

https://alynadying.blog.hu/api/trackback/id/tr946413527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása