2014.06.27. 10:28

ne irigykedj ram.... irigyled a batorsagomat, de nem latod, hogy mogotte ott van a teljes lemondas. Az almok es mindenki elvesztese. Irigyled az eromet, de nem latod mogotte az idegosszeomlasomat, nem lattad az egy honapot, amikor nem keltem ki az agybol. Nem lattad az alkoholizmusomat. Az ongyilkossagi kiserleteimet... irigyled az alakomat, de semmit nem tudsz az anorexiamrol es a bulimiamrol... Irigyled a fektelen kalandvagyamat...de nem latod mogotte a menekulesemet. 

Es irigyled a lovaimat, a lovas eletemet...de nem tudsz arrol a kislanyrol semmit, aki egyszer megerkezett egy tanyara es megtalalta az elso embert az eleteben, aki nem bantotta. Aki eleteben eloszor segitett neki. Aki csak hosszu honapok utan kerdezett. es tobbet tudott rolam szavak nelkul mint barki. Es megtanitott a lovaival szeretni es megtanitott bizni. Bizni ezekben a hatalmas allatokban, bizni egy emberben. Az elso emberben. Megtanitott szeretni. Megtanitott jobb embernek lenni. Es legfokebben fogalmad sincs a rengeteg lemondasrol. Es nem csak a bulizasrol...mindenrol. Egy jo vacsorarol, mert nincs sok penzem. Alvasrol, mert a lo var, esesek, amik megerositenek, hidegben, esoben kimenni, fazni, kuzdeni, edzeni. Amikor azt hiszed nem megy tovabb, de mesz ujra es ujra es visszaulsz. Es az edzod megdicser. Akkor boldog vagy. es idovel rajossz, ez a legnagyobb es egyetlen boldogsagod, hogy a lovaiddal lehetsz. Es mar az eleted is ugy alakitod, mert tudod, hogy ez az eleted. Na onnantol mar te is lovas vagy. Te is meg tudod csinalni. Ne engem irigyelj... az en utam hosszu, fajdalmas es szomoru volt. Talan ezert is vagyok jo. Nincs masom es nincs vesztenivalom. Es mar csak magamert csinalom... mert senki mast nem erdekel. Csak engem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://alynadying.blog.hu/api/trackback/id/tr746279171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása