Szoke herceg feher paripan

2014.06.27. 10:28

Fogalmam sincs az egeszrol...de a te hibad :) en bekesen ultem a buszon, csak neztem ki a fejembol es csak neztel es neztel es mar zavart is, hogy miert. Aztan szembe lovagoltal velem...es hirtelen nem volt kulvilag, csak ultel a lovon es elmentel mellettem akkor megszunt minden...es azota csak egyre betegesebb...Megijesztesz felek toled, szamomra Te felelmetes vagy...felelmetesebb, mint eddig barki. Megijeszt a nyugalmad, a turelmed, a bekesseg ami arad beloled...es attol a naptol kezdve Te uralod a vilagomat..minden percet es pillanatat...Az en vilagom, ahol ott a teboly, a harag, a vad duh, amikor megvalositjuk a poklot, egunk a tuzben hajnalig, mindez ami az ellentete annak ami te vagy...es pont ezert nem is leszel enyem soha. Bar tudnad, hogy ha te kerned, otthagynam az egeszet...mindegy, csak veled lehessek, csak megpihenhessek a nyugalmad arnyekaban... 

Hianyzol... nagyon hianyzol. Hianyzik a mosolyod, ahogy felszegen ramnezel, hianyzik minden mozdulatod...betegesen megszerettelek. Ugy ahogy a mi tebolyult vilagunkban tudunk szeretni, sajnalom, annyira sajnalom. Nem lett volna szabad beszelnunk, ez az en hibam volt. 

Szeretlek... te felenk katona.Te hercegem a szurke paripan :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://alynadying.blog.hu/api/trackback/id/tr396023855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása