Egy

2014.07.20. 06:41

Hajnali keles ismet..de minek. Elterveztem, majd dolgozok. Meg takaritok, meg majd boltba megyek. Nem lesz belole ugysem semmi. Oke, felmegyek. Ha mar nem leszek ilyen faradt...nem megyek sehova. Minek menjek? Dolgoznom kellene. Vagy aludni....nagyon faj... mar igy kora reggel is nagyon faj...annyira rohadtul egyedul, annyira rohadtul maganyosan. Annyira nincs erom osszekapni magamat...

Furcsa valahogy el sem tudom most kepzelni, hogy lesz olyan, hogy nem fogok tudni mit csinalni a munkamban, egyre masra jonnek az otletek, amik tetszenek es mivel a munkatarsam eletet kiteszi a nyaralas ezert valojaban barmire rabolint. Kozben meg varom a csodat. Meg a gyogyulast. Bar a ketto talan kez a kezben jon majd. 

A bejegyzés trackback címe:

https://alynadying.blog.hu/api/trackback/id/tr176525413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása